Brasov, B-dul. Iuliu Maniu nr.47
Telefon: 0268/547114
CET
Constructii Executate
Sediul CEC Brasov
Cladirea este amplasata în centrul orasului cu o arhitectura care exprima functiunile din interior pe trei registre orizontale ( agentie, birouri, cazare) si pe trei elemente verticale : turnul de sticla ( care adaposteste accesul public, salile de sedinta, bufet), zona centrala (agentie, birouri cazare) si corpul de colt (accesul si scara). Structura propusa este o structura pe cadre din beton armat care se insereaza în gabaritele si volumele spatiilor arhitecturale având travei, deschideri si înaltimi impuse de acestea

Subsolul corpului înalt este structurat pe principiul de cutie rigida cu pereti din beton armat care se nasc direct din radierul de fundatie, care în fuctie de particularitatile deschiderilor si traveelor, este realizat sub forma unei retele de talpi din beton armat.

Pentru asigurarea stabilitatii blocului existent pe timpul lucrului se executa mini-piloti forati din beton armat care alcatuiesc o perdea de sprijin. Finisajele sunt moderne ( pereti cortina, placari cu Alucobond, gresie, faianta, tencuieli terasit, balustrazi inox, pardoseli granit, parchet, mocheta).