Brasov, B-dul. Iuliu Maniu nr.47
Telefon: 0268/547114
CET
Constructii Executate
Sala de sport la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil Brasov
Constructia salii de sport este o cladire independenta situata in perimetrul Colegiului National de Informatica Brasov din calea Bucuresti nr.75,asigurand desfasurarea in conditii optime a orelor de sport .

Sala este prevazuta cu o tribuna pentru public si facilitati adecvate pentru sportivi si spectatori .Constructia are forma in plan a unui dreptunghi cu dimensiunile 24x42 m si cu inaltimea de 8m.Sala are si spatii anexe ,la parter un hol de acces,grup sanitar pentru baieti ,iar la etaj grup sanitar pentru fete , magazie de materiale sportive,,centrala de ventilatie,centrala termica.

Fundatiile stalpilor ,cadrelor transversale prcum si ale stalpilor spatiilor anexa sunt detip izolat,bloc de beton armat ,iar pe conturul salii s-a executat un soclu de grizi de fundatie. Structura de rezistenta a salii este formata din cadre transversale de metal ,stalpii fiind legati la partea superioara prin ferme metalice cu deschiderea de 22m.Inchiderile s-au executat din panouri tristrat si tamplarie P.V.C..Peretii de compartimentare s-au realizat din panouri de Rigips.Invelitoarea este realizata perimetral din panouri de tabla cutata cu termoizolatie de vata minerala de 10cm.Pardoseala salii este de tip dala flotanta cu strat de uzura de cauciuc,iar la spatiile anexa este gresie ceramica.

Sala este racordata la reteua de energie electrica, gaze naturale, alimentare cu apa si canalizare, telefonie, existente in zona.