Brasov, B-dul. Iuliu Maniu nr.47
Telefon: 0268/547114
CET
Constructii Executate
Centrul Comercial si Hipermarket MAGNOLIA CENTER Brasov
Lucrarea cuprinde urmatoarele obiective principale :
  • Cladirea Supermarket cu regim de inaltime Parter
  • Cladirea Mall-galerii comerciale cu regim de inaltime Parter + 1 Etaj
Cladirea Supermarket - structura de rezistenta este alcatuita din stalpi si grinzi de beton armat prefabricat (cu o parte din elemente precomprimate).Constructia are doua deschideri de 18,00m, trei travei de 18,00m si doua de 12,00 m. Pe fatada longitudinala si transversala, mai putin pe lungimea de suprapunere cucladiea Mall, s-au prevazut samburi de beton armat, intermediari, la 6.00m interax, pentru intarirea zidariei sde inchidere. Acoperisul are panele din beton armat prefabricat, invelitoare din panouri termoizolante.
Infrastructura - fundatiile sunt izolate, de tip pahar pentru stalpi din B.A.prefabricati. Sunt necesare si prevazute fundatii sub samburi de B.A. sub socluri si ziduri de sprijin.
Paharele sunt asezate pe blocuri de beton simplu.
Acoperisul se varealisa din chesoane precomprimate industriale ECP 18X1, 5A, tipizate.

Galeria comerciala Mall este o cladire pentagonala P+1 realizata in cadre de beton armat Monolit, din B300, armat cu OB37 si PC52;inaltimea nivelului este de 5m.Local S-au prevazut intre stalpi diafragme de betonarmat B300 de 20 cm grosime pentru a prelua mai bine sarcinile orizontale ale cladirii.Acoperisul cladirii de tip terasa,necirculabila,cutermoiolatie din membrane elastice.