Brasov, B-dul. Iuliu Maniu nr.47
Telefon: 0268/547114
CET
Constructii Executate
Complex comercial Macro Mall Brasov
Este o constructie cu S+P+E cu o Suprafata construita de 6184,8mp si o suprafata desfasurata de 11613,1 m.p.avand doua subsoluri partiale cu functiunea de adaposturi de aparare civila-depozite in utilizarea curenta –iar la parter si etaj cu functiunea de spatii comerciale.

Din punct de vedere constructiv ,cladirea este impartita in trei corpuri de constructie separate intre ele prin rosturi seismice. Infrastructura este alcatuita din fundatii izolate de beton simplu cu cuzinet de beton armat ,iar in perimetrul adapostului de aparare civila –fundatii continue din beton armat . Strucrura de rezistenta este o structura in cadre (stalpi si grinzi)din beton armat cu plansee monolit din beton armat,acoperis pe structura metalica cu inchideri nestructu- rale din panouri termoizolante de tip sandwich.Inchiderile exterioare sunt realizate cu pa- nouri termoizolante de tip sandwich iar compartimentarile interioare s-au facut din pereti usori de gips-carton pe structura metalica cu fonoizolatie de vata minerala,vopsiti cu zugraveli acrilice.Pardoselile sunt executate din gresie ceramica portelanata.

Tamplaria exterioara este din aluminiu cu panouri de geam termopan,luminatoarele s-au realizat din profile de aluminiu cu policarbonat.

Complexul comercial este racordat la retelele de energie electrica ,gaze naturale,ali- mentare cu apa si canalizare ,telefonie,existente in zona. Alimentarea cu apa este asigurata din reteaua de apa a orasului iar canalizarea mena- jera si pluviala este racordata la colectorul de canalizare existent inzona.Compexul este prevazut cu instalatii de sesizare si de stingere a incendiului –cu sistem de hidranti inte- riori si exteriori si sistem de sprincklere iar spatiul interior este aclimatizat in sistem cen- tralizat prin instalatii de climatizare.