Brasov, B-dul. Iuliu Maniu nr.47
Telefon: 0268/547114
CET
Constructii Executate
Gospodarie de apa
Fabrica de lubrifianti Cristian a S.C. Lubrifin S.A. Brasov
Proiectul trateaza Gospodaria de Apa de la Fabrica de Lubrifianti Cristian a SC Lubrifin SA Brasov.Gospodaria de apa este alcatuita din trei unitati :
  • Rezervorul de apa pentru stins incendiu.
  • Statia de pompare apa pentru stins incendiu.
  • Statia de pompare apa potabila in care este amplasat si rezevorul de apa potabila.
Amplasarea obiectului se face in partea de sud -est fata de Hala Principala.Rezervorul de apa pentru stins incendiu este o constructie subterana din beton armat ,hidroizolata in exterior cu materiale bituminoase conf.C 112-86 si in interior cu Xipex sau Maxseal Flex. Executia rezervorului presupune doua rosturi de turnare ,primul intre radier si pereti si al doilea intre pereti si planseul rezervorului.In placa acoperisului se vor ingloba subansamblele pentru aerisire.
Statia de pompare apa pentru stins incendiu este o constructie subterana din beton armat cu hidroizolatie exterioara bituminoasa S-a prevazut o basa acoperita partial cu gratar metalic.

Statia de pompare apa potabila este o constructie supraterana ,cu acoperis terasa pe planseu de beton armat ,situata deasupra statiei de pompare apa pentru stins incendiu.

Pe structura de rezistenta a pardoselii s-a proiectat o retea de grinzi pe care reazema rezervorul metalic de apa potabila.